Tuesday, September 14, 2010

De knieval

Een van de zeer weinige commentatoren in de vaderlandse media die blijft weigeren de kleine blonde leider met ongepaste omzichtigheid te benaderen is Volkskrantcolumnist Thomas von der Dunk.


Helaas durft die krant echter zelf niet echt partij te kiezen, want hij biedt ook een podium aan een cultureel en politiek leeghoofd als Amanda Kluveld.

De knieval die politiek en media in Nederland dag in dag uit voor de Limburgse dictator-in-spe  uitvoeren, doet een zinnig mens pijn aan de ogen. Het PVV-baasje mag zijn klinkklare nonsens keer op keer spuien zonder ook maar het geringste tegenwicht van de pers en van zijn politieke tegenstanders. De moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh lijken onze politici en journalisten geheel te hebben lamgeslagen als het gaat om het aanpakken van verwerpelijke volksmennerij.

Zo mogelijk nog weerzinwekkender dan de fluwelen handschoenen waarmee Wilders wordt aangepakt is het volstrekte gebrek aan politiek inzicht waarmee het theaterstukje van de huidige kabinetsformatie door de media wordt gebracht. Vrijwel geen enkele politieke analist lijkt door te hebben welk spelletje het blonde leidertje speelt.

Terwijl toch zonneklaar zou moeten zijn dat Wilders volstrekt niet gebaat is bij het slagen van het beoogde kabinet (waarbij 'rechts Nederland de vingers zal aflikken', in de woorden van die liberale snotneus van een Mark Rutte). Wilders wil bij voorkeur dat de formatie mislukt, maar zonder zelf al te opzichtig de stekker eruit te trekken. Dat laat hij liever over aan de dissidenten in het CDA die hij dan vanuit zijn hypocriete verdediging van 'joods-christelijke waarden' aan de schandpaal kan nagelen.
Mocht het kabinet er toch komen, dan rekent hij op de snelle val ervan, zodat er zo spoedig mogelijk nieuwe verkiezingen komen. Hij heeft namelijk ook gezien dat zijn partij in alle peilingen op verdere winst staat.

En mocht de PVV na een nieuwe verkiezingsronde toch de grootste partij worden, dan kan ons pseudohitlertje alsnog het premierschap claimen en in het openbaar de lange neus trekken naar Verhagen en Rutte die hij ongetwijfeld nu al trekt in de groezelige achterkamertjes van de Partij Van de Verlakkerij.

12 comments:

  1. Ik heb een aantal mensen bijeen kunnen krijgen en wij overwegen een klacht in te dienen tegen dit weblog..U bent een haatzaaiende psychopaat,zulke internet bevuilers dient aan te klagen!

    ReplyDelete
  2. Als er iemand voor de rechter moet staan wegens haat zaaien dan bent u dat.
    U bent te walgelijk voor woorden.

    ReplyDelete
  3. Ja en zijn bewakers is zeker de lijfwacht SS Leibstandarte Geert Wilders? Zo kunt u verder demoniseren en nazificeren. Het is regelrechte karaktermoord op de grootste democraat sinds Fortuyn. Fortuyn werd ook met snorretje en hakenkruis afgebeeld. U weet waar dat toe geleid heeft. Dit bLog is zelf bruiner dan bruin. Het bruin uit WO II bedoel ik dan. U zult ook verantwoordelijk worden gehouden als Geert Wilders iets zou overkomen.

    ReplyDelete
  4. Spijtig dat U de smerige strapatsen van Uw kleine leider niet doorziet. Waar een gebrekkige kennis van de geschiedenis al niet toe kan leiden. Maar ja, het Nederlandse onderwijs is de afgelopen decennia onder de huidige bondgenoten van Uw führertje natuurlijk niet voor niets steeds verder uitgehold.

    ReplyDelete
  5. Het Ned. onderwijs is door jouw eigen linkse holmaatjes bewust kapot gemaakt.Als ik jouw stukjes lees (walgend natuurlijk)is het alsof ik Hitler weer hoor brullen voor zijn tamme volgelingen.Nu gebeurt precies hetzelfde.De linksmens,niet in het bezit van enige rede, roept gewoon de Grote Socialistische Broeders na van de SI.En weet geen andere argumenten als schelden en leugens.Slechte verliezer TvdD.Waarom ga je niet in een islam.land wonen?Als je hier blijft gooien ze je evengoed straks van de hoogste toren,je zielige moslims.Alleen maar omdat je bent wie je bent.Wij,PVVers zijn absoluut geen bedreiging voor jou of wie dan ook.Het geweld komt ALTIJD van links!

    ReplyDelete
  6. De enige tamme volgeling die ik hier zie ben jij, beste anonymus. Je slikt de kletspraatjes van Wilders voor zoete koek in de veronderstelling dat hij opkomt voor jouw belang. Wilders kent echter maar één belang, en dat is dat van hemzelf. Hij zal geen moment aarzelen om jour belangen op te offeren voor die van hemzelf. Als hij meer macht kan vergaren door het omgekeerde te beweren van wat hij momenteel te berde brengt, zal hij geen moment aarzelen. Het is spijtig dat je dat niet doorziet.

    ReplyDelete
  7. na de bovenstaande 4 (standaard)PVV-reacties, denk ik: je hebt nog meer gelijk!

    ReplyDelete
  8. Gooi dit artikel maar weg,slaat nergens op.@PapaYabo:heb je die van jou IQ wel eens getest voordat je iemand erop wijst?Leuke fantasie heb jij. Dat je jezelf hiermee voor lul zet merk je blijkbaar niet.

    ReplyDelete
  9. Vooral niet weghalen deze site,ze toont het ware gezicht van "tolerant" links en de ware aard van von der dunk en consorten.

    ReplyDelete
  10. Zijn jullie echt zo dom dat jullie de paradox niet doorhebben van Wilders die zijn eigen vrijheid van meningsuiting misbruikt om haar aan anderen te ontzeggen? Hoe hij meer dan een kwart van de wereldbevolking op één hoop gooit alleen maar om bij jullie in het gevlei te komen? En dat hij ook jullie uiteindelijk misbruikt voor zijn eigen megalomane doeleinden? Dat ik vind dat de criminele intolerantie van jullie baasje aan de kaak gesteld moet worden betekent niet dat ik zelf intolerant ben. Integendeel. Maar ga vooral door met het spuien van jullie gal. Brave hondjes.

    ReplyDelete
  11. Zeker geen bagger maar: Dik in Orde en Top dit blog! En voor de boze liedeneen rechtbank kan hier echt niets mee hoor! Er is vrijheids van meningsuiting, vraag dat maar es aan jullie narcist en egotripper die het presteert om waar de pers bij staat mensen, groepen en geloven te schofferen. Dan kun je ook de bal verwachten. Inderdaad, waar het om gaat: het voor zoete koek slikken van geblondeerde praatjes. Het is ongelooflijk hoeveel volgelingen van de grote leider elkaar napraten. Hoe weinig origineels er uit die babbelende bekjes komt. Men heeft in feite niets te zeggen. Ja, dan men het in het leven niet zo leuk vind en dat anderen, behalve zijzelf, hier schuld aan hebben. Wijzen en schelden. Geen humor, geen lach, geen relativering. Het zijn zure vervelende mensen, die zich aan alles ergeren. Uit diep Oost-Groningen wordt gebabbeld dat 'je es in een achterstandswijk in Rotterdam moet wonen'. Als gestudeerde pvv-kwetteraar hoort men daar dan ook eigenlijk thuis, in zo'n achterstandswijk. Er is idd te weinig aan onderwijs en opvoeding gedaan in het verleden. Tja, met de VVD vrijwel ononderbroken in de regering afgelopen 40 jaar is er heel wat geld uitgespaard op onderwijs. Vooral niet weghalen deze site. Het is jammer dat veel van die zuurlingen ervan af weten en ik weer naar dat bodemloze gezever moet kijken, maar dat er ruimte is voor een heldere kijk op de zaak is duidelijk. Doorgaan, u heeft mijn steun! Arthur

    ReplyDelete