Sunday, November 14, 2010

Hyves

Op de Hyves website is iemand een tijdje geleden begonnen met een anti-Wilders hyve. Een begrijpelijke actie met het oog op de talloze haatzaaiende en vuilspuiende websites die inmiddels zijn opgedoken om het geblondeerde leidertje te bewieroken.

De anti-Wilders hyve ligt inmiddels echter plat. Volgers krijgen deze mededeling voorgeschoteld:
"Deze hyve is niet ok. Dit gebeurt automatisch wanneer er meerdere hyvers een niet-ok melding doen. Wij kijken binnen 1-2 dagen of deze content inderdaad in strijd is met de gebruiksvoorwaarden."


Anti-Wilders hyve geblokkeerd door PVV-fascisten


Klaarblijkelijk heeft een aantal wildersvolgelingen (of mogelijk zelfs de Gek van Venlo in eigen persoon) zich bij de hyvesbeheerders erover beklaagd dat mensen het hebben gewaagd hun verafgode voorganger in een kwaad daglicht te stellen.

Het toont andermaal aan welke kant het met Nederland zal op gaan mochten deze barbaren het ooit daadwerkelijk voor het zeggen krijgen. Vrijheid van meningsuiting voor de ratten die het stinkende gedachtegoed van het pseudoführertje onderschrijven, de breidel voor allen die het wagen zich uit te spreken tegen zijn verwerpelijke opvattingen.

Laten we hopen dat de ware vrijheid van meningsuiting, ook op Hyves, het spoedig zal winnen van de door Adolf Wilders c.s. beoogde censuur.

3 comments:

  1. Kijk maar uit met die foto bovenaan, straks kan je 50 uur schoffelen, de jurisprudentie is er al:

    "Een 67-jarige man is in hoger beroep veroordeeld tot een werkstraf van 50 uur, omdat hij afbeeldingen van oud-premier Balkenende met een Hitler-snor op internet heeft gezet. De man voorzag de foto's ook van swastika's.

    In begeleidende teksten vergeleek de man Balkenende met Hitler. Hij zei eerder al dat hij daarmee niet de oud-premier persoonlijk wilde treffen, maar een punt wilde maken over het beleid van Balkenende.

    Behalve de werkstraf heeft de man een voorwaardelijke celstraf van een week gekregen met een proeftijd van twee jaar."

    http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2010/11/werkstraf_voor_hitlersnor.html

    ReplyDelete
  2. Hoe oud zou degene zijn die dit haatblog heeft gemaakt?

    ReplyDelete
  3. @ Anonymous: waarschijnlijk ouder (en zeker verstandiger) dan jij :)

    ReplyDelete